Project overzicht

Wierden, Overijssel

Wierden is met een inwoneraantal van zo´n 25.000, een kleine gemeente en dorp in de provincie Overijssel. Wierden is een forensendorp dichtbij de grotere gemeente Almelo.

Woningbouwproject Zenderink

Ten noordwesten van de kern Wierden ligt het plangebied Zenderink. Door de raad van Wierden is de ambitie uitgesproken om binnen het esdorpenlandschap een kwalitatief, hoogwaardig woonmilieu te ontwikkelen dat een sterke band heeft met haar natuurlijke omgeving. Het specifieke woonmilieu en woonschets, alsmede de duurzame ontwikkeling in een parkachtige omgeving met wandelroutes maken het plan bijzonder.

80 nieuwbouwwoningen in het midden tot hogere segment

Planconcept Zenderink is een woningbouwproject met een woningbouwopgave van maximaal 80 te realiseren nieuwbouwwoningen in de prijsklasse €400.000 tot €700.000. Samen met onze investeerders hebben wij in 2016 een perceel weten te bemachtigen in dit gebied. Het doel van de planlocatie is het zelfstandig ontwikkelen- dan wel gezamenlijk met omliggende grondeigenaren – van een woningbouwplan, passend binnen de kwaliteitsambities van de gemeente Wierden.

 

Van de 80 te realiseren woningen in Zenderink gaan er 34 gerealiseerd worden in het gebied dat wij samen met onze investeerders hebben bemachtigd.

Succesvolle uitkomst in 2021!

RN Vastgoed heeft in 2021 het perceel succesvol weten te verkopen aan een regionaal bouwbedrijf die de 34 woningen in plangebied Zenderink gaat realiseren. Investeerders hebben hierbij een rendement gerealiseerd tussen de 30% en 65% over de gehele looptijd. 

 

Het eerste geslaagde project van RN Vastgoed is een feit! Velen gaan nog volgen.

Meer weten?

Bel of chat: 020-2090616

 

Onze adviseurs staan voor u klaar. U heeft ook de mogelijkheid om middels de chat, direct vragen te stellen aan ons.