Sommigen hebben écht wel even 10 tellen nodig

Voor de liefhebbers is het heerlijk om dit op de televisie te volgen, en live mee te kijken op YouTube. Het kan er zeer fel aan toe gaan en lijkt af en toe wel op een verbale bokswedstrijd. Niemand gaat knock-out, maar sommigen hebben echt wel even die 10 tellen nodig tijdens de bokswedstrijd ‘Algemene Politieke Beschouwingen’.

Als vastgoedbedrijf zijn wij uiteraard zeer benieuwd wat de plannen zijn rondom de woningcrisis en alles wat daarmee in verband staat. Welke ideeën hebben de politieke partijen en hoe denken ze die uit te gaan voeren?

De zogeheten Algemene Politieke Beschouwingen is de vergadering van de Tweede Kamer, waar er door de politieke partijen wordt gediscussieerd over de plannen die de regering na Prinsjesdag heeft gepresenteerd.

Wat valt ons op als we de bokswedstrijd gaan analyseren?

De woningcrisis en Covid-19 zullen beiden hoog staan op de politieke agenda. De aankomende weken zullen wij meer en meer informatie ontleden uit de debatten en actuele zaken, waarbij de woningcrisis onze volle focus heeft. Het wachten is nu wanneer er eindelijk weer een kabinet komt, zodat de zaken weer opgepakt en aangepakt worden.

Wordt vervolgd.

MEER NIEUWS