De kunst is het bij elkaar brengen van expertise. RN Vastgoed heeft een breed netwerk aan planologen, projectontwikkelaars, architecten, notarissen en vastgoedadvocaten. Wij proberen met onze aanpak traditionele processen in projectontwikkeling te versimpelen en te versnellen. Door onze actieve aanpak lokaliseren wij tijdig percelen die potentie hebben om in de toekomst mooie en duurzame projecten op te leveren.

 

Aangezien ik vader ben van 2 kinderen, kijk je toch anders naar de wereld. Je wil een betere toekomst neerzetten waar je kinderen natuurlijk ook wat aan hebben. Vandaar dat we binnen onze projecten erg veel aandacht besteden aan duurzaam bouwen en ontwikkelen. Daarnaast is onze bedrijfspolicy: een gezond lichaam, een gezonde geest. Zelf vind ik het heel leuk om elke dag te fietsen en ons personeel krijgt ook alle ruimte om doordeweeks te sporten.

 

 

Niels Jeroen Bos 

CFO RN Vastgoed

 

Wat mijn werk zo leuk maakt, is de diversiteit in projecten, eigen invulling van de job en ik krijg alle ruimte om mijn creativiteit toe te passen binnen het bedrijf. Werken met een dynamisch team, waar plezier maken en er samen voor gaan toch wel de belangrijkste thema’s zijn. Klanten te woord staan vind ik zelf wel het leukste van het vak, omdat je dan vaak nieuwe mensen leert kennen uit diverse sectoren.

Sven Hellenberg

Sales-manager