Beleggen in grond als veilige haven

We leven in een tijd waarin het niet verstandig is om je geld op de bank te laten staan. In het geval van negatieve rente mag je zelfs betalen om je geld te mogen ‘stallen’. Waar je vroeger nog kon rekenen op een stukje rentevergoeding van de bank,  is dat de laatste tijd echter niet het geval. Deposito’s leveren ook nauwelijks wat op en volgens ING beleggingsvisie zullen de obligaties een zwak jaar laten zien. Voor de aandelen was 2021 een positief jaar. 2022 zal een minder rooskleurig beeld geven, ook volgens de ING. De rentes lopen wereldwijd weer gestaag op en daarnaast ook nog een stevige inflatie, die volgens de Rabobank zal uitkomen op gemiddeld 7,7%.

 

De cryptomarkt heeft sommigen behoorlijk veel geld opgeleverd, maar ook genoeg schrijnende verhalen van mensen die zeer fors verloren hebben in deze volatiele en ook wel ondoorzichtige markt. 1 Tweet van Elon Musk kan zorgen voor een immense stijging van een bepaalde munt, wat toch wel twijfelachtig genoemd kan worden, want hij zou ook het omgekeerde effect kunnen bereiken….. In 2021 had de hele markt een goed begin, maar in mei halveerde de gehele markt binnen slechts 7 dagen tijd. In november 2021 noteerde de Bitcoin nog een waarde van 65.000 euro, nu bivakkeert de munt rond de 20.000 euro. Andere cryptomunten worden hierin meegesleept.

 

Ons product, grondposities op strategisch gelegen locaties, zit daarentegen in de lift. De enorm grote vraag naar woningen, 900.000 stuks voor 2030, staat garant voor een explosieve vraag naar die grondposities. Tevens is het een goede bescherming tegen inflatie, want grond verdampt niet en een vierkante meter zal niet krimpen. Daarnaast heeft het een intrinsieke waarde en wordt het notarieel bekrachtigd en ingeschreven in het Kadaster.

 

Momenteel zijn wij druk doende met ons grootste project tot dusver: Amsterplan in Amsterdam-Noord. Wij durven te stellen dat we op zeer innovatieve wijze dit project benaderen. De plannen waarmee wij druk doende zijn, zullen zonder meer in de smaak gaan vallen bij de gemeente Amsterdam. De plannen zijn op maat gesneden voor de eisen die Amsterdam stelt aan woningbouw. Wij gaan de gemeente op zeer positieve wijze verrassen en samen met onze investeerders onszelf in een zeer kansrijke positie brengen om het gehele traject rond woningbouw te versnellen.

 

Investeer mee in een gezond én duurzaam rendement!

 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met een van onze projectmanagers en laat u verrassen aan de hand van een verhelderende presentatie.

 

Amsterplan: 📞 bel ons 020-2090616

MEER NIEUWS

Kernenergie

Na Prinsjesdag is het weer de beurt aan de Algemene Beschouwingen. In een vorig jaar geplaatst artikel op deze site heb ik dit omschreven als

Lees verder »