Project overzicht

Ransdorp, Amsterdam

In 2030 moet Nederland een miljoen woningen meer tellen dan nu, stelde minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren in 2018. De 25 grootste branche- en belangenverenigingen in de woningbouw hebben begin 2021 een akkoord gesloten waarin staat dat tot 2030 maar liefst 1 miljoen huizen moeten worden gebouwd in Nederland.

“De komende jaren opschalen naar 100.000 woningen per jaar vraagt een gigantische investering van bouwbedrijven”, zegt Piet Adema, voorzitter van NVB Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers. “Dat kan alleen als er veel locaties bijkomen. Als gemeenten achterblijven in het aanwijzen van grond, moet het kabinet ze kunnen dwingen.”
Internationale marktomstandigheden (lage kapitaalrente) en nationaal woonbeleid hebben in Nederland een wooncrisis veroorzaakt die zijn weerga niet kent. De gemiddelde koopwoning in Amsterdam gaat inmiddels voor 545.000 euro over de toonbank meldde het Algemeen Dagblad in september 2021.

Amsterplan biedt investeerders een unieke kans om gebruik te maken van deze buitengewone marktomstandigheden en zodoende een mooi rendement te kunnen realiseren.

Vraag de Virtuele Rondleiding aan. Onze medewerkers zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?

Bel of chat: 020-2090616

 

Onze adviseurs staan voor u klaar. U heeft ook de mogelijkheid om middels de chat, direct vragen te stellen aan ons.